hero image

Topgården – en af Danmarks mest sikre bedrifter.

Plant udviklede det interaktive website Topgården for forsikringsselskabet Topdanmark. Sitet fungerer som en interaktiv videopræsentation af sikkerhedsinstallationer målrettet mod landbrugsbedrifter. Projektet blev i 2014 nomineret til en True Award.

Et flagskib for sikkerhed

Gennem et tæt samarbejde med den lokale gårdejer har Topdanmark udviklet Topgården i Spøttrup til i dag at udgøre et flagskib for moderne og sikkerhedsoptimerede bedrifter. I 2014 ønskede Topdanmark gennem en digital præsentation af Topgården at give deres assurandører mulighed for at vise andre landmænd, hvordan de kan forebygge brande, vandskader, indbrud og meget andet. Præsentationen af gården skulle være levende og engagerende for kunder såvel som Topdanmarks egne ansatte, og den skulle samtidig kommunikere forsikring og sikkerhed på en utraditionel og inspirerende facon.

Topdanmark vil gøre landbruget mere sikkert

Topdanmark har en stærk ambition om at højne sikkerheden i det danske landbrug. Det var derfor vigtigt for virksomheden at give deres assurandører et værktøj til at præsentere Topgårdens mange sikkerhedsinstallationer over for kunder på andre gårdanlæg rundt omkring i landet. Ligeledes havde Topdanmark, i takt med optimeringen af Topgården i Spøttrup, opbygget en omfattende viden om og erfaring inden for sikkerhed i landbruget, som de gerne ville gøre tilgængelig online, og som derfor skulle tænkes ind i den digitale løsning.

Videobaseret website: Besøg en digital gård

For at imødekomme ovenstående behov hos Topdanmark udviklede Plant et oplevelsesbaseret website, der er tilpasset til både desktop og tablet, så assurandørerne nemt kan præsentere løsningen ude hos kunderne. Websitet er en interaktiv og digital præsentation af Topgården i Spøttrup, og brugerne kan navigere rundt på gården, hvor de finder en komplet gennemgang af gårdens sikkerhedsinstallationer. Det interaktive site indeholder samtidig 16 videoer, der fortæller brugeren om de installationer og forbedringer, der er foretaget af Falck og Topdanmark på stedet.

Nomineret til en True Award i 2014

Websitet blev i 2014 nomineret til en True Award for bedste interaktive film. Derudover er websitet i det daglige blevet et effektivt værktøj for assurandørerne, som de bruger, når de er ude på kundebesøg. Med Topgården.dk på tablet kan de nemlig nemt vise nye kunder, hvordan de kan foretage sikkerhedsinstallationer på deres landbrug og dermed hjælpe til med at gøre landbruget mere sikkert.

Modtaget med stor applaus

Det interaktive website var i særdeleshed målrettet imod assurandører. Disse udgør et detaljebevidst og kritisk publikum, og deres reception af værktøjet var derfor af afgørende betydning. Netop derfor udtrykte Topdanmark stor tilfredshed med, at Topgården.dk ved den interne præsentation blev modtaget med klapsalver og efterfølgende er blevet brugt på daglig basis.