hero image

Nyt site gør det lettere at bygge oven på.

Danmarks faglærte skal blive bedre til at blive bedre. Efteruddannelse og kompetenceudvikling skal have mere fokus, hvis vi skal fastholde og udvikle vores avancerede produktion – og det skal vi. Plant har udviklet et nyt website, der gør det nemt for både virksomheder og de faglærte at få overblik over og tilmelde sig akademiuddannelserne på det tekniske og produktionsrettede fagområde.

Flere voksne på skolebænken

Frem mod 2020 skal der ske et markant løft af voksen- og efteruddannelsesindsatsen – især inden for det tekniske og produktionsrettede område. Regeringen har derfor afsat 1 milliard kroner til bedre uddannelse for faglærte og ufaglærte. I den forbindelse har Plant stået bag den tekniske udvikling af Bygovenpaa.dk. Websitet samler de forskellige moduler og uddannelser på tværs af faggrupper. Så målgruppen ikke skal navigere gennem en skov at websites, men kan finde ud af, hvordan de kan dygtiggøre gøre sig med relativt få klik.

Responsiv løsning til mobile målgrupper

En grundig, indledende undersøgelse af målgruppernes behov, udført af We Love People, afslørede, at især mange håndværkere i overvejende grad går på nettet med deres mobiltelefoner. Bygovenpaa.dk er derfor udviklet som et responsivt website, så indholdet formidles optimalt uanset skærmstørrelse. Så den del af målgruppen nemt kan få hjælp til at bygge oven på, uanset om de sidder i skurvognen eller har pause på jobbet.