hero image

Nyt website til arkitekter med kant.

I forbindelse med at KANT arkitekter fik en ny visuel identitet, kom virksomheden til Plant med ønsket om at få udviklet et nyt website. Plant assisterede med den digitale udrulning af den nye identitet og udviklede samtidig kant.dk, der er en stærk visuel præsentation af KANT arkitekter og virksomhedens projekter.

Ambitiøse målsætninger

I mere end 35 år har KANT arkitekter bidraget med nytænkning til den danske arkitektscene. I de seneste år er virksomheden vokset, og KANT har positioneret sig med projekter inden for bolig- og uddannelsesbyggeri. KANT havde før projektets begyndelse flere målsætninger med et nyt website. Dels skulle den nye visuelle identitet i fokus, og dels skulle nye og tidligere projekter showcases. Derudover skulle sitet give en præsentation af tegnestuen og dens medarbejdere samt være responsivt og let både at redigere og opdatere.

Et visuelt og oplevelsesbaseret website

På basis af disse målsætninger udviklede Plant websitet og var samtidig sparringspartner på den digitale udvikling af arkitektfirmaets nye visuelle identitet sammen med Det Runde Bureau. Det nye website blev bygget op omkring en stærk visuel præsentation af tegnestuens projekter, der matcher KANT som arkitektvirksomhed. For at imødekomme ønsket om lette opdaterings- og redigeringsmuligheder, blev websitet sat op i WordPress med et tilpasset CMS, der gør det nemt for KANT selv at opdatere og redigere websitet.

Responsivt layout

Fra udgangspunktet var der fokus på den visuelle oplevelse og et website, der gav en god oplevelse på tværs af medieplatforme. Det modulbaserede grid-design sikrer, at udseendet let tilpasser sig mobil og tablet såvel som desktop, og at brugeren dermed har en positiv oplevelse på alle platforme. For at understrege det flotte billedmateriale er kant.dk grafisk holdt i afdæmpede gråtoner, der samtidig lægger sig op af tegnestuens visuelle identitet.

Et website, der lever

Efter lanceringen har KANT arkitekter selv været flittige til at berige websitet med nye projekter, nye medarbejdere og nyheder generelt. Grundet den skræddersyede WordPress-løsning har virksomheden i dag en digital platform, hvorfra de uden besvær løbende kan opdatere indhold og give en opdateret præsentation af tegnestuen.