hero image

Interaktivt rutekort til Copenhagen Marathon.

I efteråret 2015 samarbejdede vi med Sparta Atletik & Motion og Dansk Atletik Forbund om at designe og udvikle et interaktivt rutekort for Copenhagen Half Marathon. Kortet var med sine over 40.000 besøgende en succes og arrangørerne bad os derfor om at udvikle en større udgave til løbets storebror – Telenor Copenhagen Marathon 2016. Copenhagen Marathon er med sine tæt på 11.000 løbere Danmarks største og mest omtalte marathon. Det var således med stolthed og ydmyghed vi påtog os opgaven.

Gennemtestet teknologi

Da vores oprindelige løsning til Copenhagen Half Marathon fungerede efter hensigten slap vi for at genopfinde den dybe tallerken og kunne genbruge mange elementer. Dette sikrede en stabil løsning og sparede arrangørerne for unødige design- og udviklingsomkostninger. Sparta var desuden meget begejstrede for fleksibiliteten i selv at kunne oprette og ændre pins til kortet via. WordPress.

Et kort til alle

Løsningen er designet til at tage højde for alle løbets primære interessenter. Det er således ikke kun et værktøj for løberne, men også for deres heppende venner og trafikanter der ønsker at koordinere transport og parkering. Vi fandt desuden ud af at kortet i høj grad blev brugt til at finde aktiviteter arrangeret omkring marathon’et. For at fejre og tilskynde dette viser kortet også caféer, scener og begivenheder langs ruten.

Københavns bydele

En væsentlig opdatering på det nye kort er muligheden for at markere hele områder frem for punkter. Således opdeler kortet København i farverige bydele, hvilket gør det både lettere og sjovere at få overblik over rutens forløb.