hero image

Velkommen til de nye ansigter.

Plant er tilbage fra sommerferien, og vi har rustet op på medarbejderfronten. Det er først og fremmest fra egne rækker, hvor to af vores medarbejdere er rykket fra studiejobs til fuldtidsstillinger. Velkommen til.

Helene


Helene Hurup Petersen
, tidligere Junior projektleder, er blevet ansat som fuldtids Projektleder. Helene afsluttede hendes Bachelor i Medieproduktion og ledelse fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole i juni 2016.

Alexander
Derudover er Alexander Aagaard startet som fuldtids Front-end developer. Alexander startede i praktik hos Plant tidligere på året, og avancerede hurtigt til en deltidsstilling sideløbende med hans afslutning på hans studie som Web Developer fra KEA.

mikkel
Vi har også været ude og rekruttere til andre positioner, hvor Mikkel Sager er startet som Junior Account Manager. Mikkel skal arbejde deltid hos Plant sideløbende med, at han tager sin kandidat fra CBS.

Natasja
Natasja Toldam er startet som UX-praktikant, og skal i første omgang være hos Plant de næste 3 måneder. Natasja er i gang med at gøre sin uddannelse i Design Concept Development fra KEA færdig.

Velkommen til de fire gode profiler som vi alle glæder os til at arbejde sammen med!