hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 9

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Oto Nové Swiss

Hvis man er til swiss design bør man tjekke Studio Feixens interaktive plakat for festivalen “Oto Nové Swiss” ud. Festivalen foregår på Café Oto i London og er organiseret af en række kulturelle institutter fra Schweiz. Feixen giver liv til den klassiske plakat med de animerede interaktive former og bevægelige typografier – grafisk design i et nyt format.

otonoveswiss.co.uk

 

 

Elephant

Experience design teamet Elephant gør brug af nogle ret komplicerede og flotte SVG animationer for at udtrykke deres værdier. Siden er simpel og stilren med et sort/hvidt-design, som er med til at man bliver efterladt i et “Jeg-vil-vide-mere”-stadie. Virkelig veludført!

helloelephant.com

 

 

VeilHymn

Musikvideoen for Devonté Hymns sang “Hymn” giver os “back-stage”-adgang, og indblik i hvad, der foregår bag optagelserne af videoen, som er optaget i Kingston, Jamaica. Videoen er sponsoreret af MailChimp, og er en af deres strategiske digitale projekter målrettet den digitale subkultur.

veilhymn.com

 

 

I Spy

“I Spy” dokumentaren udfordrer traditionelle dokumentarer og er målrettet “always-online” seerne. Det er en interaktiv dokumentar i 5 kapitler, der handler om cybersikkerhed. Sikkert en øjenåbner for hvordan verdens spionnetværk påvirker os alle.

ispydoc.com

 

 

Picnic

Hvis man er et designstudio og laver digitale løsninger i Sketch, så kan pluginet Picnic sikkert blive uundværligt. Picnic giver mulighed for at samarbejde i real-time på samme dokument. Dokumentet gemmes automatisk i skyen og er altid synkroniseret. Det minder mest af alt om et Google Docs-dokument for designere. Vi glæder os!

picnic.design

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam