hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 8

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Ozora Festival

Psytrance festivalen Ozora i Ungarn tripper ud med sin hypnotiske hjemmeside, der tager dig dybere og dybere ind i et univers af surrealistiske illustrationer. Klikker man igennem de forskellige sider i menuen bliver man kastet frem og tilbage i illustrationerne, hvilket klart øger den intense psykedeliske oplevelse – Get trippy!

ozorafestival.eu

 

 

A is for Albert

Grundlæggeren af designbureauet Studio Lovelock står bag projektet A is for Albert, som er dedikeret til hans to sønner. Siden indeholder et alfabet, med en sød animeret historie til hvert bogstav. Animationerne er gennemtænkt og vækker dit indre legebarn.

aisforalbert.com

 

 

Quantum Break UI 

Designerne bag den visuelle identitet for sci-fi spillet Quantum Breaks user interface går imod de typiske designnormer fra andre sci-fi spil. De har taget kampen op mod futuristiske designtendenser såsom neonlys og unødvendige 45 graders vinkler, der dominerer genren. I stedet har designerne arbejdet med en mere enkel æstetik, hvor realisme og funktionelt design har været nøgleord.

greatapes.fi/QuantumBreakUI

 

 

Cibic Workshop

Det italienske multidisciplinære bureau Cibic Workshop har taget en konsekvent beslutning hvad angår deres digitale visuelle identitet. Små animationer og forsinkede bevægelser gør i samspil med en enkelt men markant farvevalg sitet særdeles unikt.

cibicworkshop.com

 

 

Abstract

De fleste designere kender udfordringerne i samarbejde og manglen på kontrol af forskellige versioner af samme fil. Abstract er et versionsstyringsprogram bygget på Git. Abstract gør det muligt at dele en Sketch fil med andre og se hvem, der har lavet hvad. Desuden kan man opdatere sin igangværende fil med gamle versioner. En game changer for samarbejde!

abstractapp.com

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam