hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 7

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Diane Martel

Instruktøren Diana Martels filmografi omfatter musikvideoer for bl.a. hiphop og r&b legender som Nas, Gang Starr, og Mary J. Blige. Hendes hjemmeside differentierer sig med en nytænkende projektoversigt, der minder om rulletekster i et flydende univers af svævende billeder.

diane-martel.com

 

 

Harmogram

Hvis du er den mere visuelle type, kan oplevelsen af musik i dine høretelefoner måske mangle en ekstra visuel stimulans. Harmogram giver dig en organisk equalizer, der supplerer musikken med interaktive mønstre, som du selv kan ændre og lege med. Musikken kommer fra Soundcloud, og gennem de forskellige kanaler kan du vælge din yndlingsgenre. Musik, der kan høres og ses!

harmogram.com

 

 

Bakken & Bæck Handbook

Det digitale studio Bakken & Bæck har skabt en online håndbog til nye og gamle ansatte, der med en naiv og humoristisk streg guider igennem virksomhedens arbejdsmetoder og principper. Sidstnævnte lyder: “1. Nothing’s too crazy. 2. Be nice.”

handbook.bakkenbaeck.com

 

 

Emoji Book

Hvis man er en del af emoji generationen, bør man helt sikkert tjekke Emoji Book ud. Et projekt, der bringer kunstnere og designere fra hele verden sammen, så de hver især kan fortolke og illustrere deres favorit emoji. Vi er vilde med konceptet, og de mange gennemførte illustrationer i blandt.

emojibook.club

 

 

Dropbox Paper

Dropbox har lanceret den nye service Dropbox Paper, som giver mulighed for at samarbejde i real-time med andre om, hvad der minder om et interaktivt papir. Der kan tilføjes flere typer indhold bl.a. designfiler, code snippets, Excel tabeller og billedgallerier. Derudover har servicen et brugervenligt design, som gør det overskueligt og nemt at bruge.

dropbox.com/paper

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam