hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 6

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Eskapimus

Sport- og friluftsmagasinet 110% tager dig på en digital rejse gennem den friske bjergluft. Undervejs bliver man taget på en vild user journey med velkomponerede billeder, flotte videoer, samt super veludførte animationer. Agency WILD står bag, og hvis vi ikke havde lyst til at tage på skiferie allerede, har de ihvertfald sat ski-drømmene i gang hos os.

bergluft.hervis.at

 

Typemedia 2016

Type and Media studiet på The Royal Academy of Arts i Den Haag, udstiller på dette site elevernes typografiske værker. Små men vigtige detaljer som mouse-over på elevernes navne, fremviser deres skrifte på en fin interaktiv måde. Visningen af skriftene giver desuden et indblik i det grundige, spændende og vildt nørdede håndværk, der ligger i at skabe en font.

typemedia-2016.com

 

Sleepdept

Hvis man vil promovere sin musik med et mystisk univers af drømme-lignende labyrinter, er dette måden at gøre det på! Sleepdebt er navnet på kunstneren, der komponerer elektroniske beats og lyden passer bestemt til denne lidt mørkere side af internettet.

sleepdebt.net

 

 

Topotopo

Udforsk verdens geografiske højder ved hjælp af Topotopo, der med deres søge-funktion tager dig hvorhen du vil. Det hele er open-source, så hvis du vil 3d printe en bid af Mount Everest til Amagerhylden, ligger det hele tilgængeligt for dig.

topotopo.io

 

Hater Dater

Hater Dater er den nye dating-app, der forbinder dig med en, der hader de samme ting som dig. Så hvis I begge simpelthen hader at betale for extra guacamole, har I allerede fundet samtaleemnet på den første date. Trods det meget sensationelle ved Hater, har appen nogle fede nytænkende interaktioner når du skal tilkendegive hvad du hater på.

haterdater.com

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam