hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 52

Oplev vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

One Shared House

En interaktiv dokumentar om livet i et kollektiv. Fantastisk indsamling af artikler, interviews og ikke mindst den grafiske fortælling om Irene’s opvækst i et hollandsk kollektiv. Projektet er skabt på eget initiativ og funding af studio Anton & Irene.

onesharedhouse.com

 

Residente

Residente (René Pérez), aktivist og anerkendt rapper fra Puerto Rico har dedikeret sin hjemmeside til en musikalsk verdensomrejse, så vi kan gå på opdagelse i fortællinger fra fjerne dele af verden.

residente.com

 

Yule log

50 animatorer er blevet udvalgt til at skabe deres egne utrolige kortfilm, i kampen for at skaffe midler til Camp Interaktiv. Det hele er i den gode sags tjeneste, og hjemmesiden inderholder spændende deltaljer såsom den lille tegne-cursor.

watchyulelog.com

 

Artifact Property

Clean og elegant hjemmeside for et arkitekt- og ejendomsfirma. Vi er især vilde med farveovergangene og den simple måde man har skabt wow-effekt på.

artifactproperty.co.nz

 

OpenType Variable Fonts

Must Read for typonørderne! De nye OpenType variationer giver et indblik i hvordan fonts kommer til at agere i fremtiden – condensed, heavy, light og expanded som vi aldrig har set det før.

typenetwork.com

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam; Julie, Marta, Ronnie & Zarina