hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 5

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

New one in New York

Grafisk designer Simon Sepulveda er ny i New York og i den anledning har han skabt en hjemmeside for at dokumentere sit nye liv i byen. Hvert indlæg i dagbogen er blevet fortolket af 50 forskellige designere, som hver har bidraget med vilde kreationer, gifs og illustrationer.

newoneinnewyork.com

 

Choregraphy

En simpel hjemmeside og alligevel gemmer der sig meget mere under overfladen end øjet kan se. De små animationer og interaktioner holder brugeren godt i gang, og man skal på små opdagelser for at finde det man leder efter, men dog uden at man mister overblikket – det er en balancegang, der imponerer os!

choregraphy.co

 

Postconscious

Har du nogensinde tænkt på hvordan verden ville lyde, hvis alle social media posts blev læst højt? Det kan man få en lille smagsprøve på i web-eksperimentet “Postconscious” af Andrew McCarthy. Et site der oplæser de nyeste twitter posts, udspecificeret efter dine søgninger. Dyk ned i det dybe web af Twitter-stemmer!

postconscio.us

 

 

Homa Delvaray

Der er nogen, der kan lide det minimalistisk, og der er andre der maxer helt ud. Homa Delvarays portfolio-site må siges at tilhøre den sidste kategori, hvor hvert projekt duplikeres i uendeligheder og skaber et interessant interaktivt mønster. Delvaray er bosat i Tehran og hendes værker giver derfor også et spændende indblik i iransk visuelt design.

homadelvaray.com

 

RUKI

RUKI hjælper nye iværksættere med at udvikle deres produkter i opstartsfasen. Udover deres konsulentydelser har de skabt en digital service, der kan estimere omkostninger og salgspris på din vare. Sitet er yderst brugervenligt og indeholder mange fine piktogrammer i et ellers stilrent univers.

useruki.com

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam; Hakim, Julie & Zarina