hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 4

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Uniavisen

Vi indleder ugens nyhedsbrev med en lækkerbidsken fra egen hylde. Plant har i samarbejde med Trouble lanceret det nye Uniavisen.dk i denne uge. Med sine store billeder og markante typografi er sitet udtryk for et banebrydende design inspireret af gamle amerikanske aviser og håndskrevne noter i lærebøger.

uniavisen.dk

 

WhaleSynth

En hjemmeside dedikeret kun til hvallyde! Vælg mellem 3 forskellige hvaler og begynd derefter at tilkalde dine venner ved at ændre lydens ekko, dybde og form. En enkel side med fine ikoner og animationer.

whalesynth.com

 

e-flux

Med både vertikal og horisontal navigation kan du på e-flux læse om arkitektur, kunst, udstillinger, projekter mm. Siden er fuld af fine detaljer, heriblandt placeholder-mønstre, gradients og mouseovers.

e-flux.com

 

 

Cameron’s World

“A love letter to the internet of old” – sådan beskriver Cameron’s World selv deres hjemmeside. Projektet er en hyldest til GeoCities, som i 90’erne var en web-hosting service, hvor enhver kunne bygge sin egen hjemmeside og hvor millioner af brugere lavede deres eget personlige univers. Man kommer lidt til at savne de gode gamle dage.

cameronsworld.net

 

Felix and Paul

Ved hjælp af 360 graders 3D-kameraer laver Felix and Paul studio spændende og flotte filmiske oplevelser. De kombinerer ny teknologi med store personligheder, som f.eks. ex-præsidenterne Barack Obama og Bill Clinton. Heldigvis kan nogle af videoerne ses på Facebook.

felixandpaul.com

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam; Julie, Ronnie & Zarina