hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 30

Her er vores ugentlige Top 5 med de mest spændende designs fra den digitale verden. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

Seedlip Drinks

Nu må du ikke falde helt ned fra stolen, men dette er en side som omhandler verdens første non-alcoholic spiritus. En meget simpel og enkel onepage-løsning, som er pæn og præsentabel. Hvis du skal til London i sommerferien, skal den næsten prøves.

seedlipdrinks.com

 

Yan Tomaszewski

Yan Tomaszewski er en kunster, som gerne vil præsentere hans værker på en anderledes måde, og det formår han her. Forsiden er nærmest et langt brev som henviser til hans forskellige projekter.

yantomaszewski.com

 

Run Mfg

Run Mfg er en amerikansk løbearrangør og designstudie, som dog også har produktion under deres vinger. Deres website fungerer rigtig godt, og indbyder til at man dykker dybere ned i løbene og deres arbejde med dem.

runmfg.com

 

Camelot Typefaces

Camelot er en udgiver af skrifttyper som formår at præsentere deres udvalg af skrifttyper på en meget kreativ måde. Der er gode muligheder for at se hvordan skrifttyperne ser ud i brugssituationer.

camelot-typefaces.com

 

An Deiner Seite – Kontra K

Klart et af de mest spændende, innovative og forvirrende sites vi har set i lang tid. Et tysk band ved navn Kontra K som fremfører deres musikvideo på et site, der først og fremmest er en flot video med en vild historie. Men derudover er der et interaktivt element igennem space-knappen, hvor man skal opklare et mysterium  – og selv gå på detektivjagt!

andeinerseite.video

 

 

Skriv dig op til vores ugentlige design nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få design inspiration leveret direkte til din inbox – hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sites på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Designteamet hos Plant + special guest stars – Ronnie, Michael, Manees og Hakim