hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 3

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Formfunk Podcast

Det tyske radioprogram Formfunks funky site, understreger at omdrejningspunktet for programmerne handler om kommunikationsdesign og visuel kultur – med den organiske form som bogstavelig talt skaber en tråd igennem hele sitet. Hvis dit tyske er veltrænet, så kan du blandt andet høre deres seneste interview, som er med selveste Stefan Sagmeister.

formfunk-podcast.de

 

The xx

Hjemmevideo-følelsen er særligt tilstedeværende på the xx’s hjemmeside. Personlige billeder og videoer i analog feel er bevidst kastet ind i et hvidt univers af svævende elementer. Fyldt med en masse materiale, der kan få enhver fans hjerte til at smelte.

thexx.info

 

Johanna Jaskowska

Forestil dig at du svømmer under vandet og pludselig støder på en eksperimenterende vj / interaktionskunstner / designer, der gerne vil vise dig sit portfolio. Så har du konceptet for Jaskowskas portfolio site. Vi er vilde med det!

jjaskowska.com

 

 

LAMAS

LAMAS står for Lee And Macgillivray Architecture Studio og deres website showcaser deres projekter, artikler samt eksperimenterende forslag til prominente kunder som MoMA. Sitet indeholder fine interaktioner i overgangene og deres dynamiske logo bliver brugt som en spændende interaktiv feature.

lamas.us

 

LinkedIn redesign

Så er LinkedIns desktop version endelig ved at få et nyt design, og det får deres app og desktop til at hænge bedre sammen. Referencen til Facebook er nok ikke til at komme udenom, men vi glæder os til at se det live!

blog.linkedin.com

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam; Julie, Ronnie & Zarina