hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 29

Her er vores ugentlige Top 5 med det mest spændende design fra den digitale verden. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

Lo-Flo Records

Lo-Flo Records får, med sine tegnefilmsagtige elementer og effekter, skabt en skør og legende oplevelse med sin hjemmeside. Vi er specielt begejstrede for indholdets næsten elastiske bevægelser når man scroller op og ned.

loflorecords.com

 

Handsome

Vi er på den anden side af Atlanten her, hvor det digitale bureau Handsome præsenterer deres cases og dem selv kreativt. Men det ser ud til at deres fokus er lagt primært på case-siderne. Bedøm selv.

handsome.is

 

Independence Day – My Street

Independence Day er en film alle (forhåbenligt) kan huske, og 2’eren udkom for nylig. Som en del af kampagnen blev der udgivet et imponerende kampagnesite, som ved hjælp af Google Street View, gør at man kan indtaste sin adresse og se, hvordan Dommedag ville udspille sig ude foran ens eget vindue! Geodata bliver brugt med kreative formål i disse dage og det er værd at lade sig inspirere af.

independencedaymystreet.com

 

Anime.js

Hvorfor fortælle hvor svedigt et JavaScript-bibliotek man har bygget, når man kan vise det? Anime.js er et nyt og gratis javascript animations-bibliotek, som mange nok bliver glade for at benytte sig af. Tjek det ud!

anime-js.com

 

Locus Solus

Den italienske deisngvirksomhed Exteta relancerer møbelarkitekten Gae Aulentis produktlinje Locus Solus fra 1964. For at skabe fokus på relanceringen har de fået produceret et yderst overbevisende produktportfolio som fremstiller møblerne på en flot og tidstro måde. Et glimrende eksempel på hvordan digitalt design kan tilføre værdi til fysisk design.

locus-solus.it

 

Skriv dig op til vores ugentlige design nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende design leveret direkte i din indbakke – hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sites på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Designteamet @ Plant; Ronnie & Michael + special guest stars; Manees og Hakim