hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 28

Her er vores ugentlige top 5 liste med spændende design fra den digitale verden. Udvalgt af designteamet hos Plant.

Ford Mustang Customizer

Har du nogensinde spillet Need For Speed og tænkt “Hvorfor kan jeg ikke gøre det med en rigtig bil?” Det kan du nu. Inde på Fords hjemmeside kan du tilpasse din egen Ford Mustang og efterfølgende bestille den. They see me rollin’!

ford.com

 

Hamish Campbell

Fotografer er typisk gode til at tage billeder. Hamish Campbell formår dog også at præsentere sine flotte fotografier rigtig flot på sit website.

hamish-campbell.com

 

Screen Shot 2016-07-14 at 14.36.28

Take What You Can Carry

En innovativ måde at præsentere en film på. Sitet benytter sig bl.a. af, at musemarkøren meget brugervenligt fortæller dig, hvad du kan og må på sitet. Mon det bliver noget flere vil benytte sig af?

takewhatyoucancarry.com

 

Uzik

I Frankrig forstår man sig på æstetik – selv på digitale oplevelser. Det er lidt af en oplevelse at gå ind på det digitale kommunikationsbureau Uziks website, som især præsenterer deres cases på meget indbydende vis.

uzik.com

 

Cozmo

Her er det ikke lige designet eller animationerne på websitet, som er det vilde, men derimod selve produktet – Cozmo.Cozmo er en spil-robot, som du forbinder med din iOS eller Android smartphone – den opbygger sin egen personlighed med tiden. The machines are coming!

anki.com

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Designteamet hos Plant – Ronnie & Michael + special guest stars – Manees & Hakim

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få design inspiration leveret direkte til din inbox – hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du også har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del gerne dine nyeste opdagelser på vores Twitter eller Facebook.