hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 2

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

Ari Weinkle

Weinkle skaber digitalt kunst, der helt ned i de mindste detaljer og hårfine streger bevarer sin kompleksitet. Digitale penslestrøg har aldrig set så livlige ud før!

ariweinkle.com

 

The 21st Century Gold Rush

Flere nyhedsmedier har valgt at satse stort på at tilføje deres artikler et omfattende visuelt univers. Huffington Post gør især et særdeles veludført arbejde i deres reportage af flygtningekrisen og dens bagmænd, ved at kombinere interaktioner, video og animeret infografik ind i artiklen.

highline.huffingtonpost.com

 

Norgram

Plant-alumne Mathias Høst Normark og Sebastian Gram imponerer med deres nye site, der fremviser deres projekter og arbejdstilgang. Forfriskende med en horisontal scroll, der guider brugeren nye steder hen. Masser af små interaktioner udført på en fin og simpel måde.

norgram.co

 

Places

Designeren Gabe Ferreira viser sine feriebilleder ved brug af store grafiske elementer. Typografien på forsiden, musens skiftende farver og de store flag under de enkelte projekter, gør de ellers simple (mobil)feriebilleder til en større visuel oplevelse.

Places.gabeferreira.com

 

Airbnb Experiences

Airbnbs udlejningsprodukt bliver nu udvidet, så udover at leje fremmede menneskers hjem, kan du nu “leje” dig ind på personlige oplevelser og kurser, som f.eks. japansk keramikkunst i Tokyo med en lokal ekspert. En måde at få det personlige møde mellem mennesker tilbage i airbnbs produkt.

airbnb.dk/experiences

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam; Julie, Ronnie & Zarina