hero image

Ugens Design Top 5 – Uge 11

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

1979

I anledning af filmen 20th Century Women har holdet bag filmen lavet radiostationen “1979”. Her leger instruktøren dj og spiller forskellige tracks, der minder ham om hans ungdom i 1979. Mens du lytter til Patti Smith eller David Bowie flyder flotte billeder forbi og nummeret tælles ned i en cool og anderledes timeline. Vi anbefaler helt klar et visuelt lyt.

1979.fm

 

 

Badesaison

Bomb dig igennem det schweiziske grafisk design bureau Badesaison’s værker. En anderledes og cool måde at tiltrække sig opmærksomhed på. Generelt er den grafiske stil stærk og gennemført, og der er en masse inspiration at finde i deres arbejde.

badesaison.ch

 

 

Marika Hackman – I’m not your man

Marika Hackman’s nye album “I’m not your man” er på gaden, og for at promovere det, har hun fået sin ven Tristan Pigott til at male et maleri. I det interaktive maleri er der 31 skjulte objekter, som alle indeholder små fortællinger eller numre fra det nye album. Hvis du finder alle 31 objekter, kan du være med i konkurrencen om blandt andet at vinde et håndskrevet postkort af Marika – ready, set, go!

marikahackman.com

 

 

Marquee3000

Hvis dit site står og mangler et banner eller 10, så har vi det helt rigtige plugin: Marquee3000. Ezekiel Aquinos banner plugin kan på nul komma fem få liv i dit måske halvkedelige skandinaviske site. Vi overvejer det selv.

ezekielaquino.com

 

 

MOD Synth

Med MOD Synth kan du skabe din egen modular synthesizer eller skabe forskellige synths, ved at trække og tilføje forskellige komponenter. Desuden ligger det hele open source på Github, så hvis du vil have din helt egen online synthesizer, er MOD Synth svaret.

mod-synth.io

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam