hero image

Top 5 designlinks: Uge 27

Her er vores ugentlige top 5 liste med fedt design fra den digitale verden. Udvalgt af designteamet fra Plant.

Logitech

Logitech har altid været kendt for at lave innovativt og godt tilbehør til diverse devices. Her formår de dog også at præsentere deres produkter innovativt med et lækkert design. God rød tråd fra produkt til præsentation. Tjek det ud – der er en masse fede produkter bl.a. en Android smartphone-holder til bilen, som gør din hverdag nemmere.

logitech.com

 

3magine

3magine er et canadisk digitalt produktionsstudio med fokus på design og udvikling. På deres website formår de at præsentere deres kompetencer indenfor begge felter ganske imponerende. Et website fyldt med mange gode animationer, som giver en lyst til at udforske sitet yderligere. God inspiration til vores egen branche.

3magine.com

 

A Bear’s-Eye View of Yellowstone

National Geographic tager os med på en interaktiv rejse, hvor man følger en bjørn igennem Yellowstones fantastiske natur. Vi følger bjørnen fra et kamera i POV i mange situationer, hvor man samtidig kan følge med på et kort. Virkelig godt eksekveret og meget interessant at følge.

nationalgeographic.com

 

Mockup Editor

Du kan muligvis genkende ovenstående skrivebord – en iMac hvor du er inde på plant.dk, potteplante, en kop kaffe og naturligvis to flasker vin. Vi har snydt lidt med Mockup Editor, hvor du kan lave dine egne skrivebords-mockups virkelig nemt. Man kan sågar sætte en Kähler vase ind – vi er vilde med det!

mockupeditor.com

 

Teletype

Teletype er en digital printer, som printer små sedler ud og samtidig har en lille harddisk. Her bliver Teletype illustreret og præsenteret på bedst mulige måde, hvor du også kan prøve en prototype af produktet. Hvis bare alle nye produkter blev lanceret på samme måde. Smart, lækkert og nyt!

Teletype.online

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Designteamet hos Plant – Ronnie & Michael

Skriv dig op til vores ugentlige design nyhedsbrevHar du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sites på vores Twitter eller Facebook.