hero image

Inspiring Design Links: Week 26

Her er vores ugentlige top 5 liste med fedt design fra den digitale verden. Udvalgt af designteamet fra Plant.

Postnord

Vi er kæmpe fans af Postnords nye onboarding. Den fortæller på en hyggelig måde om de services de tilbyder i forbindelse med omlægningen af firmaet. Hvis det er Postnords normale side der popper op, så besøg siden i incognito.

postnord.dk

 

Designzillas

Et glimrende eksempel på hvordan du kan kombinerer gode billeder, flotte illustrationer og et lille mix af CSS og Javascript til fede detaljer (Prøv at scrolle helt ned i bunden af siden).

designzillas.com

 

Hungry Design Club

Farvefyldt, legende og sjovt. Det beskriver Hungry Design Clubs website. De er dygtige illustratorer og det skinner igennem på deres meget stemningsfyldte website.

Hungrysandwich.club

 

Pumperlgsund

Kender du det at du har mega meget lyst til æggehvider? Heller ikke os indtil vi så dette site. Super lækker storytelling med et skarpt øje for detaljer.

pumperlgsund-bio.de

 

Bolden

Dette bureau havde to ting som de gerne ville fortælle på en gang, det løste de med en teknologi som kunne minde om de 3D briller vi alle sammen fik i Anders And bladene som små. Godt fundet på.

bolden.nl

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Designteamet hos Plant – Ronnie, Michael & David

Skriv dig op til vores ugentlige design nyhedsbrevHar du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sites på vores Twitter eller Facebook.