hero image

Glædelig jul og godt nytår fra Plant.

Glædelig jul fra Hakim, Zarina, Julie, Martin, Christian, Ronnie, Charlotte, Irina, Alexander, Christian, Marta, Manees, Mikkel, Asbjørn – samt Jens, Emilie & Dorthe som ikke kunne være med på kortet.

Hvordan transformerer julemanden sin forretning?

Julen handler som bekendt om traditioner. Men for os har 2016 også handlet om at sadle en smule om. Verden drejer hurtigere (sådan føles det i hvert fald), de teknologiske muligheder vokser hele tiden, og det gør brugernes forventninger også.

I løbet af det seneste år har vi derfor fået mere og mere fokus på at udvikle digitale produkter og services, der er helt tæt på vores kunders forretninger – og som gør en reel forskel for vores kunders kunder.

Tager man julemanden som eksempel, er det ikke længere nok at udvikle et godt website til ham. Det kunne være interessant at hjælpe med at planlægge kaneturen, så han kun kravler ned gennem skorstenen de steder, hvor der er nogen hjemme. Og hvem siger i øvrigt, at alle skal have gaver den 24. – måske er der familier, som har bedre tid dagen før eller dagen efter?

Digital Product Studio

Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at udvikle skræddersyede, langsigtede digitale løsninger. Som et Digital Product Studio med fingeren på teknologien og bruger-oplevelserne synes vi, at det er spændende at følge med, når verden ændrer sig. Vi håber, I får en god juleferie og glæder os til at fortælle mere om vores syn på den digitale omstilling i det nye år.

Glædelig jul & godt nytår fra Plant!