hero image

Design Top 5 – Uge 12

Tak fordi du følger vores ugentlige Top 5 med de mest spændende digitale designs og tendenser. Listen er udvalgt af designteamet hos Plant.

 

It’s a Book

Den uafhængige forlagsmesse i Leipzig “It’s a Book”, tager bog- og printkulturen ind i en ny digital kontekst. Hver side på sitet er et bogopslag, der bliver fremkaldt af en virkelighedstro scanningsagtig overgang. Der er mange gennemførte elementer, som alle hører hjemme i det taktile, støvede bogunivers, som man forbinder med denne type messe.

itsabook.de

 

 

L’incroyable Magazine

Det franske kultur- og kunstmagasin L’incroyable har i anledning af deres anden udgivelse dedikeret magasinet til den amerikanske kunstner Jim Shaw. Deres site gør brug af en imponerende hover-effekt, der kaster med små illustrationer i Jim Shaws stil – interaktivt roterende rundt om magasinet.

lincroyable-magazine.com

 

 

Ilari Laamanen

Kunstkurator Ilari Laamanen har sammensmeltet alle sine udstillinger i et drømmende, mørkt og stemningsfuldt univers. Et anderledes bud på en projektvisning, der udvisker de klassiske grænser og opdelinger, man normalt ser. Endnu vildere er det, at sitet stadig beholder sine flydende overgange responsivt!

ilarilaamanen.com

 

 

Pink Trombone

Ugens mere useriøse, okay-fjollede indslag! Pink Trombone aka vores stemmebånd er illustreret med en klinisk anatomisk tegning. Men frygt ej, for underholdningen får du lige så snart man skruer op for lyden, og den underlige musik som mennesket kan fremstille blæser ud. Indstil de forskellige controls, mens du samtidig lærer lidt om stemmebåndets anatomi på en underholdende måde.

dood.al/pinktrombone

 

 

Digital Bauhaus Summit 2017

Bauhaus i Weimar afholder til sommer en konference om det moderne digitale liv. De stiller spørgsmålet om vi overhovedet lever det digitale liv, når alt retro bliver glorificeret og det moderne er umoderne. Andre emner som creative economy bliver også diskuteret med foredrag, debat og opfindelser.

digitalbauhaussummit.de

 

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få designinspiration hver uge.

Har du noget du vil dele?

Hvis du er ligesom os, og har fingeren på pulsen inden for designverdenen, så del dine fedeste sider på vores Twitter eller Facebook.

 

Tak for at du læste med!

De bedste hilsner,
Plants designteam