hero image

Agency & Tech DHL Run 2016

For fjerde år i træk er vi hos Plant arrangørerne bag et fællestelt til DHL Stafetten i Fælledparken. Eventet går under navnet Agency & Tech DHL Run og var i år større end nogensinde før. Med mere end 400 venner, kollegaer og samarbejdspartnere på gæstelisten kunne der meldes udsolgt i det store telt!

 

_SEI2749

 

Men hvad er det Agency & Tech DHL Run kan? Hos Plant tror vi på at DHL-løbet er en god platform, fordi man kan mødes mere uformelt. Man bliver rystet sammen på løbeturen, man sidder og spiser grillmad og drikker rødvin sammen. Det skaber nogle hyggelige og uformelle rammer omkring den faglige networking.

Og derfor er det også vigtigt, at det ikke er et kommercielt initiativ. Vi gør det kort sagt for at skabe et fællesskab for branchen. Et fællesskab hvor start up’s sidder side om side med større etablerede bureauer – en oplagt lejlighed til at bygge nye professionelle broer. Derudover kan vi tilbyde samme forhold som de virkelig store hold – med bl.a. musik, kok og servering.

 

Agency & Tech DHL Run 2016

 

Traditionen tro bød aftenen på en 5K run for de friske deltagere og der var som sædvanlig hård kamp om de hurtigste tider mellem bureauerne. Se her hvem der nåede de højeste (og laveste) placeringer. Efter løbeturen kunne deltagerne hygge i en behagelig lydkulisse fra et live jazzband og få stillet sulten med lækre serveringer fra Danmarks bedste slagter, Kødsnedkeren i Vejby.

Tusind tak til alle, der deltog og var med til at gøre det til en sporty og festlig aften! Følg stemningen på #Agencytechrun.

Send en mail til dhl@plant.dk, hvis I vil sikre jeres pladser til næste års Agency & Tech DHL Run. Ses vi igen til et af vores kommende arrangementer?